A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyod, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

Karácsonyi akciók 2017

Ingyen szállítás és sok-sok kedvezmény, több mint 40 webáruházban!  Kattints a címre a kuponokért! Xmas2017

Teljen nyugodtan az ünnep! Mi ebben segítünk! Több mint 40 kedvezményes ajánlat a legszebb karácsonyért.

Hamarosan itt a karácsony, ezért szeretettel ajánljuk figyelmedbe összefogásunkat, melynek során magyar webáruházak kínálják termékeiket kedvezménnyel. Fontos tudnod, ha tőlünk vásárolsz, akkor magyar családi vállalkozásoktól szerzed be a fa alá való ajándékokat, ezzel is támogatva, hogy Magyarországon munkahelyeket teremtsünk és tartsunk fent.

Karácsonyi akciók

Milyen kedvezményt kapsz?

A partikellekek.hu webáruház XMAS2017 kuponjával kettő vagy több póló megrendelése esetén a szállítás költségét átvállaljuk!
(Kizárólag a www.partikellekek.hu webáruházban vásárolt pólóknál érvényes a kedvezmény)

Hogyan használhatod a kupont?

1. Tedd be a vásárolni kívánt pólókat a kosárba majd kattints a kosár gombra az oldal tetején
2. A kupon beváltása mezőbe (bal oldal lent) írt be az XMAS2017 kuponkódot majd kattints a beváltás gombra.
3. Folytasd a vásárlást vagy kattints a Tovább a pénztárhoz gombra, ahol véglegesítheted a megrendelésedet.

A 2017-es kuponfüzet letöltéséhez kattints ide!

FIGYELEM! Ha 2017. december 23-ig szeretnéd megkapni a rendelt termékeket, akkor december 17-e este 22:00-ig add le a rendelésed!
További információk a kedvezményről ITT.

Boldog, békés karácsonyi ünnepeket kívánunk neked és családodnak!
Partikellékek.hu csapata

Karácsonyi kedvezmények, akciók és kuponok. Karácsonyi kedvezmények, akciók és kuponok. Karácsonyi kedvezmények, akciók és kuponok. Karácsonyi kedvezmények, akciók és kuponok. Karácsonyi kedvezmények, akciók és kuponok. Karácsonyi kedvezmények, akciók és kuponok. Karácsonyi kedvezmények, akciók és kuponok. Karácsonyi kedvezmények, akciók és kuponok. Karácsonyi kedvezmények, akciók és kuponok. Karácsonyi kedvezmények, akciók és kuponok. Karácsonyi kedvezmények, akciók és kuponok. Karácsonyi kedvezmények, akciók és kuponok. Karácsonyi kedvezmények, akciók és kuponok. Karácsonyi kedvezmények, akciók és kuponok. Karácsonyi kedvezmények, akciók és kuponok. Karácsonyi kedvezmények, akciók és kuponok. Karácsonyi kedvezmények, akciók és kuponok. Karácsonyi kedvezmények, akciók és kuponok. Karácsonyi kedvezmények, akciók és kuponok. Karácsonyi kedvezmények, akciók és kuponok. Karácsonyi kedvezmények, akciók és kuponok. Karácsonyi kedvezmények, akciók és kuponok. Karácsonyi kedvezmények, akciók és kuponok. Karácsonyi kedvezmények, akciók és kuponok. Karácsonyi kedvezmények, akciók és kuponok. Karácsonyi kedvezmények, akciók és kuponok. Karácsonyi kedvezmények, akciók és kuponok. Karácsonyi kedvezmények, akciók és kuponok. Karácsonyi kedvezmények, akciók és kuponok. Karácsonyi kedvezmények, akciók és kuponok. Karácsonyi kedvezmények, akciók és kuponok. Karácsonyi kedvezmények, akciók és kuponok. Karácsonyi kedvezmények, akciók és kuponok. Karácsonyi kedvezmények, akciók és kuponok. Karácsonyi kedvezmények, akciók és kuponok. Karácsonyi kedvezmények, akciók és kuponok. Karácsonyi kedvezmények, akciók és kuponok. Karácsonyi kedvezmények, akciók és kuponok.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír