A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyod, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

Madárpókos pólók

A terrarisztika, és ezen belül a madárpóktartás egyre népszerűbb hobbi hazánkban is. Mi tizedik éve foglalkozunk madárpókok tartásával, tenyésztésével. 
Illetve évek óta készítünk pólókat is. 2018 év elején érett be régóta dédelgetett álmunk, hogy hobbinkat és a munkánkat ötvözve mi gyártsuk a legjobb madárpókos pólókat!

Nem csak Magyarországon, de európai szinten is egyedülálló kínálattal, egyre bővülő kollekcióval rendelkezünk a pókos pólók terén. A szuper minőség mellett a minták is teljesen egyediek. A minták nagy részénél a fotó saját állatunkról, saját stúdióban készült. Külön élmény volt a fotókat elkészíteni! Függetlenül attól, hogy a fotózás és az utómunkálatok is nagy kihívást jelentettek. Ennek ellenére nem sajnáltuk rá az időt, nem tántorítottak el az adódó akadályok és elkészítettük a világ legkirályabb madárpókos pólóit!
A fekete színű pólókon kizárólag egy-egy pók képe látható. Mindenféle körvonal, háttér vagy egyéb maszat nélkül. A széles fajválasztékunknak köszönhetően a pólókon megtalálhatók fán élő, talajon vagy talajban élő egyedek is.
Próbáltunk különleges pókokat választani. Olyanokat, melyek pusztán népszerűek vagy színükben annyira tökéletesek, hogy a pólókon jól mutassanak. Ennek eredményeként jelenleg 17 féle fekete pókos pólót árulunk, mely számot terveink szerint legalább a duplájára bővítjük az elkövetkező évben.

A fekete alapon csupán a pók elképzelésnél sokkal tágabb lehetőségeket nyújt a kör motívumos minta, ahol a pók terráriumi környezetben vagy parafán fotózva látható, kör alakban pedig a faj neve. Itt a lehetőségek végtelenek, a korábban készített bármelyik fotónk felhasználásával kívánság szerint szinte minden hobbiban kapható madárpókról tudunk kérésnek megfelelően pólót készíteni.

Ha tetszett a cikk és szeretnéd, hogy mások is tudomást szerezzenek a madárpókos pólókról, oszd meg! Köszönjük!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír