A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyod, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

A 10 legismertebb vagy legnépszerűbb szülinapi zene

Egy szuper szülinapi buli - legyen szó gyerekzsúrról vagy őrült felnőtt ivászatról - elmaradhatatlan kelléke a megfelelő zene. Azonban a zeneszámok közül is vannak olyan ikonikus dalok, amelyeket mindenki ismer, és kihagyhatatlanok egy ilyen mulatságból. Ezek a számok általában a köszöntéskor, a torta felszolgálásakor csendülnek fel, és mindenkinek énekelnie kell. A felsorolt zenék mindegyike azért fontos, mert közvetlenül a születésnapról és az ünneplésről szólnak, azaz nem egyszerű random slágerek a rádióból.

A 10 legjobb vagy legismertebb szülinapi zene

Nézzünk pár nótát, előadó és számcím megjelölésével. Ezeket általában meg lehet hallgatni a Youtube-on, Spotify-on, vagy más egyéb zenei/videós platformon. Figyeljünk, hogy mindig legyen kéznél offline (azaz letöltött zene, vagy cd, kazetta - kinek mi az elérhető), mert ha nincs, vagy elmegy a net, akkor nincs zene, ami pedig rányomhatja a bélyegét az egész bulira. 

Halász Judit - Boldog születésnapot
Alma együttes - Ma van a szülinapom
LGT - Szülketésnapodra
100 Folk Celsius - Szülinapom van
Iszkiri - Éljen a szülinapos!
Katáng - Legyen szép, legyen jó
Hupikék Törpikék - Hupi Birthday
The Beatles - Birthday
Stivie Wonder - Happy Birthday
Rihanna - Birthday Cake

A zene mellett ne feledkezzünk meg a hangulatfokozó elemekről partikellékek formájában. A megfelelő dekoráció (zászlók, füzérek, lampionok, stb), asztalteríték (szalvéták, tányérok, terítők, gyertyák, stb) és öltözék (szülinapi póló, kitűző, csákó, stb) mind-mind fontos elem. 

Ezek mellett érdemes beruházni partijátékokra is, nagyon jó kártyák és társasjátékok jelentek meg a piacon. Ezek a termékek nem véletlenül népszerűek, használatukat sok mosoly és nevetés kíséri. 

Tegyük emlékezetessé a születésnapot az ünnepelt és a vendégek részére is!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír