A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyod, hogy cookie-kat használjunk.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

A Partikellékek.hu híreit és újdonságait lentebb olvashatod. Szeretnél elsők között lenni egy új hír felbukkanásánál vagy szeretnél egyedi ajánlatokat kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre!

Pénzt nászajándékba? Tippek és ötletek

Valamennyien voltunk már az életünkben legalább egyszer esküvőn. Szinte mindenki pénzt adott a fiataloknak nászajándékba. Ez mennyire normális dolog? Most elmondjuk, hogy mennyi pénzt érdemes adni egy esküvőn, mikor illik, és hogyan ajándékozzunk úgy, hogy garantáltan csillogó szemeket eredményezzen a kedvességünk. 

Pénzt nászajándékba? Tippek és trükkök esküvőre

Az idén kiadott 301/2021. (VI.1.) Kormány rendelet alapján július 1.-től tilos a műanyag szívószálak forgalomba hozatala. Sajnos ez a döntés nagyon sokfajta szívószálunkat érintette (lánybúcsú, legénybúcsú, születésnap, stb), így egyik pillanatról a másikra eltűntek a kínálatból ezek a termékek. A nagyobb gond az volt, hogy a piac nem igazán reagált a hiányra, azaz se nagyker, se beszállító nem ajánlott legalább elégséges alternatívát. Találtunk próbálkozásokat hazai szinten, de minőségügyi okokból (azaz: gagyi kivitelezés) inkább elvetettük ezek forgalmazását. Azonban „a nép nem maradhat szívószálak nélkül!” felkiáltással kialakítottuk saját környezetbarát papír szívószál kollekciónkat. Első körben csak a legszükségesebb partikra készítettünk pár mintát, de a közeljövőben várható lesz a termékkör bővítése.
Minden valamirevaló magyar háztartás nélkülözhetetlen kelléke. Nem azért, mert a magyar olyan iszákos nép. Csak mulatós. A mulatozáshoz pedig az ősidők óta hozzátartozik “nemzeti italunk”, a pálinka. A hagyományok szerint ezzel koccint a házigazda a messziről jött vándorral, a vendégekkel. Az ünneplő sereg az ünnepelttel. A barát a baráttal. Hagyományosan pálinkázással nyitják a disznótorokat is.