A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyod, hogy cookie-kat használjunk.
Termékek Menü

Falikép és keret információk

Basic keret fehér vagy fekete színben

Könnyű súlyú, kedvező árú, letisztult kinézetű képkeret, amelyet faliképeknél és posztereknél alkalmazunk. A basic keretbe tett képet egy műanyag védőréteg védi az esetleges külső behatásoktól. Felhasználása legtöbb esetben babás faliképeknél és posztereknél történik. Az A4-es méret rendelkezik kihajtható talppal, így könnyedén állítható asztalra vagy komódra akasztás nélkül.

Két méretben kapható 

A4 - 21x30cm 
A3 - 30x40cm

Anyaga: műanyag keret, karton hátlap, fém akasztók.

Basic képkeret fehér színű faliképekhez és poszterekhez A4 A3 méretben Basic képkeret fehér színű faliképekhez és poszterekhez A4 A3 méretben


Elegáns keret fehér vagy fekete színben

Keskeny külső keretű, elegáns és letisztult kinézetű képkeret, amelyet faliképeknél és posztereknél alkalmazunk. Az elegáns keretbe tett képet egy műanyag védőréteg védi az esetleges külső behatásoktól. Felhasználása legtöbb esetben ajándékba szánt faliképeknél és posztereknél történik. Az A4-es méret rendelkezik kihajtható talppal, így könnyedén állítható asztalra vagy komódra akasztás nélkül.

Két méretben kapható 

A4 - 21x30cm
A3 - 30x40cm

Anyaga: farostlemez hátlap, műanyag fólia, fém akasztók.

Falikép és keret információk, leírások. A4 A3 Falikép és keret információk, leírások. A4 A3


Letisztult keret fehér vagy fekete színben

Keskeny keretű, letisztult kinézetű képkeret, amelyet faliképeknél és posztereknél alkalmazunk. A letisztult keretbe tett képet egy műanyag védőréteg védi az esetleges külső behatásoktól. Felhasználása legtöbb esetben ajándékba szánt faliképeknél és posztereknél történik. Az A4-es méret rendelkezik kihajtható talppal, így könnyedén állítható asztalra vagy komódra akasztás nélkül.

Két méretben kapható 

A4 - 21x30cm
A3 - 30x40cm

Anyaga: farostlemez hátlap, műanyag fólia, fém akasztók.

Falikép és keret információk, leírások. A4 A3 Falikép és keret információk, leírások. A4 A3