A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyod, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

A szinglik világnapja - november 11.

Szinglik világnapja 11.11.

A szingli szó jelentése, értelmezése, meghatározása gyakran konfliktusokat okoz egy-egy beszélgetésben. A szingli valójában egyedül élő, párkapcsolat nélküli egyént jelent. És nagyon fontos, hogy nem egyedülálló, hanem egyedül élő!

Ugyanis ezt az életformát, az egyén választja (legyen akár nő vagy férfi) , önszántából, saját elhatározásból dönt így. Nem jelenti, hogy nincs és nem keres kapcsolatot, csupán azt, hogy nem él tartós párkapcsolatban és ezt az anyagi, erkölcsi és teljes mértékű függetlenséget nem adja fel.

Szingli vagy és erre büszke is vagy? Lepd meg magad valamivel webshopunk kínálatából!
Szingli vagy, de szabadulnál ettől az életformától, állandó társra, szerelemre vágysz? Búfelejtő cukiságokat is találsz nálunk!

Szingliknek, beszéljünk férfiról vagy nőről, szeretettel ajánljuk általunk széles választékban kínált szexuális segédeszközöket nőknek és férfiaknak az esti magány enyhítésére.
Ha pedig alkalmi partnereddel ünnepled a függetlenséged, akkor használjatok szexkockát, hogy feldobjátok az estét!

A szinglik világnapjának ötlete egy kínai egyetemen született meg és ott ünnepelték először fiatal egyetemisták, majd idővel terjedt el az egész világon. És miért ez a dátum? Egyszerű, hiszen a 11. hónap 11. napja leírva csupa egyesekből áll. 


 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír