A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyod, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

Guruló keksz - játék gyerekpartikra

Guruló keksz - játék gyerekpartikra A guruló keksz egy nem mindennapi, vicces játék a gyerekeknek partikra. Ha már nem játszhatnak BeerPongot.

A játéktér kialakítása kis rendezést vagy fantáziát igényel, de nem megoldhatatlan feladat a szülők számára!

Fogj egy asztalt és told oda egy pulthoz, zsúrkocsihoz vagy bármi máshoz, amely pont a kis méretű műanyag pohárak méretével kisebb. Ez lenne az ideális! Egyéb esetben érdemes mini emelvényt építeni az asztalra, például nagyobb vágódeszka vagy gyúródeszka segítségével.

A rendelkezésre álló poharakat az emelvény végéhez állítsd és mindegyik pohárba egyenként öntsd bele az önteteket-folyadékokat. Azaz legyen például egy tejes pohár, egy mézes, egy almaleves, egy sajtszószos, egy ketchupös, egy tejszínhabos. Persze ez ízlés szerint variálható.

A játékos az emelvény vagy az asztal poharakkal ellentétes oldalán állva a kekszet élével az emelvényre gurítja és szurkol, hogy a guruló keksz valami fincsi szószt vagy italt tartalmazó pohárkába essen, hiszen azt a gurítást követően jóízűen (vagy tettetve jóízűen) el kell fogyasztania.

Szükséges kellékek:
- 1 doboz kör alakú keksz (mondjuk Oreo). Több gyerek esetén több doboz.
- műanyag poharak, legalább annyi, amennyi különböző ízű szósz, folyadék áll rendelkezésre.
- olyan folyadék vagy öntet, amit a poharakba öntesz, pl. tej, méz, almalé, ketchup, majonéz, sajtszósz, kakaó, tejszínhab, juharszirup. kávé, chili szósz, mustár, stb - ízlés szerint

Jó játékot kívánunk!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír