A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyod, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

Megbízható bolt - Partikellekek.hu

Az internetes vásárlók visszajelzései alapján a 2017-től 2023-ig év minden napján a partikellekek.hu webáruházunk Megbízható Bolt minősítést nyert el az Árukereső.hu weboldalon.

 

Ezt a jelzőt olyan, magas szolgáltatást nyújtó webáruházak nyerhetik el, melyek az év minden napján birtokolták a Megbízható Bolt minősítést.
Mit jelent ez számunkra?

 

Mérhetetlen büszkeséget, lendületet az új évre és nem mellesleg egy csodás oklevelet az irodánk falán! Pontosabban kettőt, mert 2017-ben és 2018-ban, 2019-ben, 2020-ban, 2021-ben és 2022-ben  is megkaptuk ezt az oklevelet!

Büszkeséget, mert a vélemények mögött valódi vásárlások állnak, valódi vásárlók, nem előre megbeszélt, kért vagy fizetett véleményekkel.
Lendületet, mert vásárlóink visszajelzése igazolás számunkra, hogy munkánk, mely alapja a gyors és pontos ügyintézés, a kiváló minőségű termékek forgalmazása és gyártása, a zökkenőmentes kommunikáció, eléri célját.

 

Idén is hasonló célokat tűztünk ki, kiegészítve webshopunk és a termékkínálatunk folyamatos, tematikus bővítésével!

Véleményetek fontos számunkra! Ahhoz, hogy 2023-ban is a Ti Megbízható Boltotok lehessünk, értékeljétek a megrendelés menetét, a terméket, a kommunikációt, értékeljétek munkánkat!

Értékelésetekkel Ti formáljátok webshopunk képét. Hozzásegítetek bennünket is, hogy korrigáljuk az esetleges hiányosságokat és ahhoz is, hogy termékköreinket milyen irányba bővítsük a vevői igények maximális figyelembe vételével.  

De hozzásegítitek további vásárlóinkat is, hogy megrendelésüket nyugodtan, bizalommal adják le termékeinkre, hiszen, mint Megbízható Bolt működünk, termékünk kifogástalan, kommunikációnk remek, gyorsaságunk pedig utánozhatatlan!

 

és mindezt úgy, hogy a vásárlóink 98%-a ajánlja a boltot mások számára!

 

Megbízható Bolt Partikellekek.hu - Árukereső

Tartalomhoz tartozó címkék: hír