A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyod, hogy cookie-kat használjunk.
Termékek Menü

Kávé előtt utálok mindenkit!

Mennyi embert köt össze a fenti mondat ismeretlenül is?! Rengeteget!

Az ágyból kikelve, még álmos szemmel, sokunknak első útja a kávéfőző felé vezet, megelőzve a fürdőszobai rutint. A szerencsésebbeket a frissen lefőtt kávé illata és párjuk édes csókja vagy ölelése ébreszti. Nincs is ennél jobb kombináció, igaz?

Kávé előtt utálok mindenkit póló

A kávé sok esetben a családok, baráti társaságok közös programjainak központi eleme. Van, aki szertartásszerűen issza a kávét, van, akinek rendszeres napi “tevékenység”, mások a kávé ízéért, megint mások pedig élénkítőszerként fogyasztják.

De a magányos, otthon töltött délutánokon is remek társa az embernek egy egy csésze finom fekete.

Manapság már nem kell kávézóba menni, hogy otthon is csodás kávékölteményeket varázsolhass. Sőt, akár magad darálhatod le és főzheted őket saját szájízed szerint.

Ehhez mi is hozzájárulhatunk vicces kávés ajándékainkkal. Szerezd be tőlünk saját gyártású, mókás feliratú (Kávé előtt utálok mindenkit) bögrét vagy pólót magadnak, családtagjaidnak vagy kávékedvelő barátaidnak. 

Kipróbálnád magad baristaként anélkül, hogy részt vennél egy képzésen vagy elmennél egy kávézóba dolgozni? Ennek sincs akadálya, hiszen nálunk elérhetőek kávédíszítő sablonok az otthoni bűvészkedéshez.

További kávés ajándékaink, bögréink és pólóink elérhetőek itt és itt.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír