A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyod, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

Party kellékek első születésnapra

A gyerekek, vagyis inkább a szülők életében fontos a babák első születésnapja. 

Ezen az eseményen megünnepelhetik a kisfiatok vagy kislányotok első születésnapját és minden apró mozzanatot, ami ez idő alatt történt. A rokonok és barátok összegyűlhetnek, beszélgethetnek, ha van hasonló korú gyerek, akkor ők is találkozhatnak és játszhatnak együtt. 

Az esemény alkalmával mindenképpen készítsetek fotókat vagy videót, hogy minden résztvevő emlékezhessen rá! Ehhez fotós kiegészítőket is találtok webáruházunkban.

Mi a dekorációban és a party kellékekben segítünk!

Fiúknak fiús, vagyis kék, lányoknak lányos vagyis rózsaszín színű kiegészítőkkel készültünk. Tányérok, asztalterítők, gyertyák és sok más apróság, amivel még dekoratívabbá tehetitek gyermeketek első születésnapját.

Fontos: A babás kellékek mellett a lufikról sem feledkezzetek meg! Kék és rózsaszín színen kívül sok-sok más színt is találhattok, vagy akár vegyesen 25db-os vagy 50db-os kivitelben is!

Jó bulizást kívánok és boldog születésnapot az elsőhöz! :) 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír