A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyod, hogy cookie-kat használjunk.
Termékek Menü

Új termékek - Papír szívószálak

Az idén kiadott 301/2021. (VI.1.) Kormány rendelet alapján július 1.-től tilos a műanyag szívószálak forgalomba hozatala. Sajnos ez a döntés nagyon sokfajta szívószálunkat érintette (lánybúcsú, legénybúcsú, születésnap, stb), így egyik pillanatról a másikra eltűntek a kínálatból ezek a termékek. A nagyobb gond az volt, hogy a piac nem igazán reagált a hiányra, azaz se nagyker, se beszállító nem ajánlott legalább elégséges alternatívát. Találtunk próbálkozásokat hazai szinten, de minőségügyi okokból (azaz: gagyi kivitelezés) inkább elvetettük ezek forgalmazását. Azonban „a nép nem maradhat szívószálak nélkül!” felkiáltással kialakítottuk saját környezetbarát papír szívószál kollekciónkat. Első körben csak a legszükségesebb partikra készítettünk pár mintát, de a közeljövőben várható lesz a termékkör bővítése.

Az idén kiadott 301/2021. (VI.1.) Kormány rendelet alapján július 1.-től tilos a műanyag szívószálak forgalomba hozatala. Sajnos ez a döntés nagyon sokfajta szívószálunkat érintette (lánybúcsú, legénybúcsú, születésnap, stb), így egyik pillanatról a másikra eltűntek a kínálatból ezek a termékek. A nagyobb gond az volt, hogy a piac nem igazán reagált a hiányra, azaz se nagyker, se beszállító nem ajánlott legalább elégséges alternatívát. Találtunk próbálkozásokat hazai szinten, de minőségügyi okokból (azaz: gagyi kivitelezés) inkább elvetettük ezek forgalmazását. Azonban „a nép nem maradhat szívószálak nélkül!” felkiáltással kialakítottuk saját környezetbarát papír szívószál kollekciónkat. Első körben csak a legszükségesebb partikra készítettünk pár mintát, de a közeljövőben várható lesz a termékkör bővítése. Ajánlatunk jelenleg:

Lánybúcsús szívószálak: egyértelműen a legnépszerűbb szívószálak, hiszen a csajok imádják a mindenféle koktélokat. Több verziót is kitaláltunk (willy, team bride, lánybúcsú folyamatban, stb), jövőre nagyobb lánybúcsús szívószál kollekciónk lesz, mint eddig bármikor. 

Lánybúcsú szívószál

Legénybúcsús szívószálak: kicsit visszafogottabb a férfiak szívószál használata, ők jobban szeretik a korsókat és a feles poharakat. De ne aggódjatok srácok, titeket se hagyunk cserben. A kezdeti pár grafikán kívül jövőre nektek is készülünk több fajta szívószállal (másnaposok, semmi buzulás – Torrente, stb).

Legénybúcsú szívószál

Szívószálak születésnapra: alap. Egy webáruházból sem maradhatnak ki ezek a szívószálak. Mindenfajta korosztály részére van/lesz dizájn, de különös figyelmet fogunk szentelni a kisgyerekek részére kínálat tekintetében. Első körben csak dínós és kukásautós papír szívószálak készültek, de nyugalom, lesz itt is Kánaán jövőre! ☺

Kukásautós szívószál szülinapra

Egyedi szívószálak: igen, egyedi szívószálak is rendelhetők (akár gyors határidővel), ez esetben keress minket e-mailben, nagyon szívesen segítünk!

Fontos megemlíteni, hogy örülünk ennek a rendelkezésnek, mert a környezetvédelem szívügyünk. Épp ezért készülnek ezek a termékek 100%-ban lebomló papír szívószálakból. 

Illetve nem elhanyagolható tény az sem, hogy ezek a papír szívószálak teljes egészében magyar termékek, magyar alapanyagokból. Minden csomag megvásárlásával egy kis magyar vállalkozást segítesz.  
 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír