A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyod, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

​Valentin-nap, 2019

Bálint-nap, Valentin-nap, bárhogy is nevezzük, ez a jeles nap a szerelmesek napja, ami minden évben február 14-re esik. Ezen a napon a párok megajándékozzák egymást. Ebben próbálunk segítségedre lenni az ötleteinkkel és az ajándékainkkal, hogy a szerelmed boldogságban ússzon, miután kibontotta a szép csomagot, amit Tőled kapott.

Ebben az évben is jelentkezünk új mintákkal a páros pólók és párnák terén, érdemes többször visszanézni a webáruházunkba a frissítések és akciók miatt. Kínálatunk eddig nagy részben pólóra és párnára korlátozódott, most azonban bővítjük a termékek listáját.

Felvettük kínálatunkba a páros bögréket, illetve sok-sok szerelmes minőségi ajándékot, kütyüt és meglepetést lehet nálunk beszerezni. Személyes kedvenceim az ölelkező só-és bors szóró, illetve a páros borospoharak. Utóbbit gyertyafényes romantikus vacsoránál kis is lehet próbálni.

Nézzetek körbe bátran, szerelemre fel!

Valentin-napi párnák és ajándékok

Tartalomhoz tartozó címkék: hír